Oglejte si naše izdelke:

O podjetju KOVINARSTVO URANJEK d.o.o.

Začetki delovanja našega  družinskega podjetja segajo v daljno leto 1978, ko smo začeli z izdelovanjem majhnih kovinskih predmetov za nekatera podjetja, predvsem v bližnji okolici.

Obseg dela se je nenehno povečeval in spreminjal. Želje in zahteve kupcev so nas privedle do tega, da smo leta 2007 razširili dejavnost iz kovinske proizvodnje tudi na les in se začeli ukvarjati z obdelavo lesa.

V letu 2011 smo našo dejavnost še nekoliko razširili. Začeli smo z lastno proizvodnjo lesenih podstrešnih stopnic.

Razpolagamo z CNC stroji za obdelavo kovin, škarjami za razrez pločevine, klasično stružnico, ekscentričnimi stiskalnicami, rezkalnim strojem in ostalim orodjem potrebnim za obdelavo kovin.

Na področju obdelave lesa pa je poleg vseh strojev, ki so potrebni pri obdelavi naša največja pridobitev lesno obdelovalni CNC, s katerim smo si močno olajšali obdelavo lesa za gasilske garniture in kasneje še proizvodnjo podstrešnih stopnic.

Največji delež naše proizvodnje predstavlja izdelava zložljivih gasilskih garnitur standardnih dimenzij. Izdelujemo tudi garniture po naročilu in željah naših kupcev.

Poleg tega izdelujemo tudi otroške garniture, koše za zunanjo ureditev okolice, podstrešne stopnice in različne izdelke in konstrukcije iz kovine in lesa.

V prihodnosti si želimo pridobiti čim več kupcev na trgih Evropske unije ter postati dobavitelj kovinskih in lesnih izdelkov lastne proizvodnje, prepoznaven po zanesljivosti, lojalnosti in kvaliteti.